Erään asuntovaunun tarina

Morjens. Tämä blogi kertoo yhden asuntovaunun tarinan, jonka vaiheita voit seurata valikosta löytyviltä lisäsivuilta. Pääsette seuraamaan matkaamme ja kuulette mitä reissuillamme tapahtuu. Annamme myös suosituksia paikoista, joissa kannattaa käydä.

Tämä asuntovaunu sai kutsumanimekseen Lauri-Matilda C. Kyseessä on Munsterland Luxus 590 vuosimallia -89. Hauskojen sattumusten jälkeen keulavaurioinen Lauri-Matilda tarttui matkaan Haminasta ja vietiin Pieksämäelle jossa sille tehtiin täydellinen kuntoremontti. Valikosta löytyy enemmän tietoja eri vaiheista, purkutöistä kasaamiseen sekä muita mietintöjä matkan varrelta.

Toivomme että tästä voisi olla iloa, miksei jopa hyötyä jollekin, joka samanlaisesta projektista haaveilee, tai mahdollisesti on jo aloittanutkin samanmoisen urakan. Ja jos jotakin kysyttävää, kommentoitavaa tai vinkkiä tulee mieleen, laita rohkeasti viestiä tulemaan.

Taustatietoa meistä seikkailijoista. Tätä blogia kirjoittaa yleensä Annukka ja mukana menossa myöskin Taija. Yhdessä opiskelimme rakennusalaa. Valmistuttuamme muutimme tähän asuntovaunuun asumaan ja elämme nyt sitä elämää mitä haluamme

Kolilla 31.8.2022

Talvi tekee tuloaan. Saatiin 3.10 etuteltta kasattua. Talvi vietetään Sfc Sääksissä.

Reissukokemuksia-sivulle on lisätty uusia kokemuksia matkan varrelta. Lisää tulossa aivan pian joten kannattaa käydä kurkkaamassa aina silloin tällöin.

Lauri-Matilda katsastettu

Omat tuparit :)

Alkaa olla kotoisaa

Lauri-Matilda ennen purkutöitä.

16.11.2020 Vaunu saatiin koululle lämpimään halliin ja työt pääsivät alkamaan. Välillä kärvisteltiin koronataukojen aikana kotona eikä projekti edennyt. Projektin aikana oli paljon uuden opettelua ja pikkuhiljaa työt etenivät.

Muutama ihmettely on tullut, mitä tuo C-kirjain tarkoittaa Lauri-Matildan nimessä. Noh, paljastetaan se kaikille. Eli sehän tarkoittaa Covid-19. Eli alkukirjaimista muodostuu LMC. Myöskin Caravan sopii tuohon kuin nenä päähän. :)

 Sitten koitti 13.4.2022 ja Lauri-Matilda läpäisi katsastuksen ja edessä oli muutto vaunuun ja elämässä kääntyi uusi sivu. Eletään elämää nyt eikä sit.

Alla olevan lomakkeen kautta voit laittaa viestiä tulemaan. Palautetta, vinkkejä ja vaikka vain terveisiä. :)